Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Otvoreno / HRT ZAISKRILO U STUDIJU Grmoja Kerumu: 'Vi ste HDZ-ov pajac'

ZAISKRILO U STUDIJU Grmoja Kerumu: 'Vi ste HDZ-ov pajac'

Zastupnik MOST-a nije birao riječi

Zaiskrilo je večeras u studiju HRT-a u emisiji Otvoreno.

'Potpuno ste pod HDZ-ovom kontrolom, nema smisla da se uopće kandidirate, dat ću vam savjet, bavite se biznisom. Sve projekte koje ste odradili, odradili ste iz vlastitog interesa', kazao je MOST-ov Nikola Grmoja Željku Kerumu.

Šef HGS-a očito se dobro pripremio za šou, jer nije planuo, kako se možda očekivalo. Makar se tako isprva činilo.

'Vi u Splitu ne vrijedite ništa', odgovorio je Kerum Grmoji, još jedanput ponovivši što je sve učinio za Split, a što nije nitko drugi, uključujući i MOST.

U samom finalu, Kerum se obrušio na Grmoju, i to svom žestinom.

'Jasno je da Grmoja želi doći do vlasti, ali bih ga htio pitati: 'Kome si ti u životu pomogao, platio gulaš ili dao 10 kuna. Ti i tvoji kolege ste se uhljebili na sigurnu plaću. Vi nikada neće biti na vlasti', rekao je Kerum u završnom komentaru emisije.

Grmoja nije stigao replicirati, a činilo se kao da i Kerum ima još toga za kazati.

Bit će svakako zanimljivo čuti što se događalo nakon gašenja reflektora i tona u studiju HRT-a.

Vaša reakcija na temu