Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ŽAJA PORUČIO SPLIĆANIMA: Marjan moramo ostaviti našim potomcima onakvog kakvog smo ga dobili od naših predaka

ŽAJA PORUČIO SPLIĆANIMA: Marjan moramo ostaviti našim potomcima onakvog kakvog smo ga dobili od naših predaka

Obratio se video porukom

Predsjednik podružnice Domovinskog pokreta Splitsko-dalmatinske županije i kandidat na listi DP-a u X. izbornoj jedinici Marko Žaja objavio je video posvećen Marjanu. 

Žaja u video poruci podsjeća kako je Marjan za Splićane puno više od brda. Kako kaže, milijuni treninga koji su odrađeni na Marjanu rezultirali su brojnim svjetskim športskim rezultatima i proslavili su ime Hrvatske diljem svijeta. 

Stoga Žaja poziva na dodatno ulaganje u infrastrukturu na Marjanu, a posebno u protupožarnu zaštitu. Na koncu, Žaja poziva na izlazak na izbore 17. travnja i izbor DP-a i njega kao kandidata koji će zastupati interese Splita.


Vaša reakcija na temu