Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZANINOVIĆ O SITUACIJI U KVARTU 'Puljak sadio tikve s HDZ-om i na kraju mu se raspala stranka na Bačama'

ZANINOVIĆ O SITUACIJI U KVARTU 'Puljak sadio tikve s HDZ-om i na kraju mu se raspala stranka na Bačama'

'Bit će naše Bače opet nezavisne'

Tomislav Zaninović prokomentirao je na Facebooku novonastalu političku situaciju na Bačvicama.

'Dragi sugrađani, kao što ste možda i čuli već, naš kvart više nije nezavisan i to nakon punih 12 godina. Punih 12 godina nijedna stranka nije došla ni blizu obnašanja vlasti u našem kotaru.

Bez obzira na sve, ponosni smo na to što smo kao jedina prava nezavisna lista u našem kvartu, osujetili i spriječili najveću prevaru vas građana i birača koji ste izašli na nedavne kotarske izbore, a to je nakaradna koalicija Puljak-HDZ, koja je već bila dogovorena, a propala je u zadnji tren jer se nisu mogli do kraja usuglasiti o obnašanju vlasti, a i zbog razdora unutar stranke Centar na Bačvicama, koja je ostala bez jednog vijećnika!

Na kraju su oni koji su drugome jamu kopali (Centar/Puljak) sami u nju upali!

Mi smo prvi dio mandata (2 godine), prepustili koaliciji Domovinski pokret i HDZ, dok ćemo mi obnašati vlast posljednje 2 godine mandata.

Jučer je održana prva sjednica Vijeća kotara u novom sazivu i dolje u dnevnom redu iste, možete vidjeti sitne komunalne zahvate koje ćemo provesti do kraja ove godine. Također ćemo podijeliti 30 paketa pomoći našim najpotrebitijim građanima za Božićne blagdane, a ujedno ćemo organizirati i prigodni Božićni domjenak uz klapsku glazbu i fritule na lokaciji parka pored dječjeg igrališta preko puta hotela Park, a o istome ćemo vas još na vrijeme obavijestiti', napisao je.


Vaša reakcija na temu