Zaninović ogorčen zbog Baterija: 'Sram vas bilo! Obični beskičmenjaci, klimoglavci i ulizice!'

Zaninović ogorčen zbog Baterija: 'Sram vas bilo! Obični beskičmenjaci, klimoglavci i ulizice!'

Pozvao je na sutrašnji prosvjed u Jadranskoj ulici

Tomislav Zaninović, predsjednik Gradskog kotara Bačvice, za sutra najavljuje novi prosvjed u Jadranskoj ulici zbog prometne regulacije kroz trajektnu luku koja je, kaže, srozala kvalitetu života u njihovom kvartu. Osvrnuo se i na jučer otvoreni Sportsko-rekreativni centar na Mejašima u koji je uloženo 1,5 milijun kuna. Tvrdi da mu je u vrijeme kada su sredstva obećana Mejašima i njemu gradonačelnik obećao 1,2 milijuna kuna za uređenje sportskog centra Baterije. 

- Kotar je svojim sredstvima platio projekt i kupio kompletnu opremu, ali kao sto znate to je obećanje otišlo u vjetar i ostali smo bez nečega čime bi se dičile generacije naše djece. Ali, vjerujte mi na riječ, ne bi oni kune nikada uložili u naš kotar i ove terene, jer nemaju vlast ode već punih 10 godina, da nije bilo našeg žestokog pritiska svih ovih godina, tako da je na kraju i ovih 150.000 kuna koliko je uloženo u kozmetičko uljepšavanje terena, bolje nego ništa. Svi znate da je Vijeće našeg Kotara najzaslužnije za micanje 'kriminalaca' koji su 20 godina punili privatne džepove na Baterijama, a lipu nisu uložili. Isti ti već godinu i pol ubiru novce bez ikakve pravne osnove i Grad i gradski odjel za sport ne poduzimaju ništa nego upravo tim svojim nečinjenjem potiču taj kriminal - poručio je Zaninović susjedima.

Tvrdi i da se od svibnja sastaju s Matom Omazićem zbog preuzimanja upravljanja sportskim centrom od strane kotarskog Vijeća i da pet mjeseci slušaju obećanja kako će Baterije konačno doći u ruke građana. 

- Prije 10 dana zove mene Mate Omazić i govori da je Ugovor o upravljanju spreman i da dogovorimo termin za pregled i potpis istog na godinu dana. Ali, u isto to vrijeme, dogodio se prosvjed u Jadranskoj ulici i odjednom Omazić, kao da je u zemlju propao, ni traga ni glasa od njega danima već. Otišao sam jučer u Banovinu (nakon par prethodnih neuspješnih pokušaja da ga pronađem), naravno bez prethodne najave, da vidim je li dotični živ uopće?! I uhvatio sam ga, ali nije me odmah primio, jer je nastala panika, što reći, koga konzultirati, 'neprijatelj' je u Banovini?! I tako sam čekao punih 20 minuta da se on konzultira sa svojim 'mentorima' i na kraju, primi on mene, a unutra cijela delegacija. Pitam ga ja, Mate, što je s Ugovorom o upravljanju sportskim centrom Baterije, gdje je, a on kao pravi partijski činovnik odjednom okrene priču i počne mi vriđat inteligenciju da se još mora konzultirati s gradonačelnikom oko modela upravljanja sportskim centrom Baterije!? Ej pa takvih centara je 30 u gradu, o kojem modelu on priča?! - opisao je Zaninović susret u Banovini.

Post je završio pozivom na prosvjed sutra u 10.30 sati i porukom vladajućima.

- Mogu Vam samo poručiti da ću uvijek bit ono što jesam i da me ničim nećete kupiti ni pokolebati, samo Vam mogu glasno i jasno reći: 'sram vas bilo u ime sve dice našeg kotara! Obični beskičmenjaci, klimoglavci i ulizice!' I poručujem Vam da je najbolje da terene ostavite 'kriminalcima' s tenisa ili još bolje, dajte ih Javnoj ustanovi športski objekti, neka ih do kraja komercijalizira! A vi dico moja platite 200 kuna pa igrajte ili na ulicu pa se drogirajte! - zaključio je.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(51220, "");
Pregledaj komentare