Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZAOKRUŽUJE SE PRIČA Novi Prometovi autobusi na ulicama, ticketing pri kraju

ZAOKRUŽUJE SE PRIČA Novi Prometovi autobusi na ulicama, ticketing pri kraju

Prosječna starost voznog parka je sad oko 4,5 godine

Sljedeći tjedan na splitske ulice će novih 10 zglobnih autobusa i šest minibuseva. Kroz rujan će još sedam minibuseva, čime će se zaokružiti vozni park Prometa od 99 novih vozila. 

- U pristigle autobuse se treba implementirati sustav ticketinga i potom ih registrirati što očekujemo kroz ovih nekoliko dana. Od idućeg tjedna su u pogonu - zadovoljan je Miro Delić, direktor gradske firme Promet.

Zaokruženim projektom će prosječna starost autobusa biti oko 4,5 godine, a sve donedavno je bila 15 godina.

Što se tiče ticketinga, implementiran je i vozni red i aplikacija, a kroz narednih desetak dana, završit će i posljednji čin, praćenje kretanja autobusa putem GPS-a u realnom vremenu te paralelno s tim i displeji na stanicama.

Delić je pozvao korisnike koji su instalirali aplikaciju da je ažuriraju te da na stranicama Prometa prate novosti.

Vaša reakcija na temu