Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZAPADNA OBALA BEZ KAFIĆA? Propao i drugi natječaj za zakup ugostiteljskih objekata
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

ZAPADNA OBALA BEZ KAFIĆA? Propao i drugi natječaj za zakup ugostiteljskih objekata

'Naći ćemo rješenje', smiruje direktor Splitske obale

Ni na drugi natječaj za zakup ugostiteljskih objekata na Zapadnoj obali nitko se nije javio. Splitska obala ga je poništila, direktor Marijan Ciprijan nam je potvrdio kako će se uskoro raspisati i treći.

 Upitali smo ga je li (i) na atraktivnim gradskim kvadratima upitna kava i hoće li ići prema snižavanju cijena zakupa.

- Naći ćemo rješenje, ne mislim da je samo viša cijena što nema zainteresiranih. Vjerojatno nove potencijalne zakupce odbija klauzula u ugovoru s postojećim korisnicima od prije deset godina. Naime, stoji kada se netko javi na novom natječaju i postigne određenu cijenu licitacijom, onda se prvo trenutačnim zakupcima treba ponuditi zakup po tom iznosu - smatra Ciprijan.

Ne vidi razloga za paniku i sve što treba, kaže, odradit će pošteno do kraja. Postojećim ugostiteljima ugovor ističe 14. lipnja.

Za prvi natječaj je, inače, bilo i upita i prijava.

Bilo je uplaćenih 70.000 eura jamčevine i neobjašnjivo se odustalo od licitacije u manje od sat vremena prije početka.

Vaša reakcija na temu