Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZAPELO S PRIMOPREDAJOM U PARK ŠUMI MARJAN Smijenjeni ravnatelj poslao novi ugovor odvjetniku da ga pogleda

ZAPELO S PRIMOPREDAJOM U PARK ŠUMI MARJAN Smijenjeni ravnatelj poslao novi ugovor odvjetniku da ga pogleda

Damir Grubšić smijenjen je, ali još nije predao dužnost

Pred prostorijama Javne ustanove za upravljanje Park šumom Marjan u Spinutu sreli smo danas predsjednika Upravnog vijeća Srđana Marinića. Izvijestio nas je kako je popodne bila planirana primopredaja dužnosti ravnatelja, no nije obavljena jer je smijenjeni ravnatelj Damir Grubšić tražio odgodu. Želi da mu novi ugovor o radu pregleda odvjetnik. 

'V. d. ravnatelja je došao, čekali smo Grubšića, no poručio je da neće doći jer želi još koji dan da prouči novi ugovor', kazao nam je Marinić. Primopredaja se, kako čujemo, dogovarala za petak pa za ponedjeljak, a do toga bi konačno trebalo doći sutra. 

'Nema nikakvog problema. Sutra u 8 sati je to dogovoreno', kazao nam je Grubšić, koji nakon svega ipak ostaje u ustanovi na mjestu savjetnika. Svom nasljedniku na čelu ustanove treba predati ključeve automobila, kartice i pečat. 

Marinić je inzistirao na smjeni zbog cjelokupne situacije na Marjanu i zbog toga što Grubšić nije odradio zadane zadatke. Grubšić je, pak, ustvrdio da nikakvog razloga za smjenu nije bilo. 

Isprva je smjena Grubšiću značila i otkaz, no nakon rasprave na Gradskom vijeću odlučeno je da mu se da ugovor savjetnika.

Vaša reakcija na temu