Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zaposlenik šibenskoj bolnici ukrao više od dva milijuna kuna

Zaposlenik šibenskoj bolnici ukrao više od dva milijuna kuna

Zatražena je izvanredna revizija poslovanja

Kristijan Stipanićev, ravnatelj Opće bolnice Šibenik, uputio je priopćenje u kojem je obavijestio javnost o zaposleniku kojeg je prijavio policiji zbog šete veće od dva milijuna kuna. Evo što je napisao: 

'U svrhu što objektivnijeg i pravovremenog informiranja javnosti obraćamo Vam se s priopćenjem za javnost vezano uz uočene nepravilnosti u financijskoj i računovodstvenoj službi Opće bolnice Šibensko-kninske županije. 

Zbog osnovane sumnje da je tridesetjednogodišnji zaposlenik nezakonitim radnjama oštetio državni proračun te proračun Opće bolnice Šibensko-kninske županije za iznos 2.294.093,91 kn podnesena je prijava Policijskoj upravi Šibensko- kninskoj te su poduzete radno-pravne mjere prema zaposleniku. 

O istome je obaviješteno nadležno Ministarstvo zdravstva te Šibensko-kninska županija te će na sutrašnjoj sjednici Upravnog vijeća bolnice biti zatražena izvanredna revizija poslovanja Opće bolnice Šibensko-kninske županije', poručuje Stipanićev.

Vaša reakcija na temu