Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŽARIŠTE NA BRAČU Potvrđeno devet novih slučajeva koronavirusa, u samoizolaciji i gradonačelnica Supetra

ŽARIŠTE NA BRAČU Potvrđeno devet novih slučajeva koronavirusa, u samoizolaciji i gradonačelnica Supetra

Ivana Marković objavila je rezultate testiranje Bračana

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković objavila je kako su potvrđene njihove najgore sumnje te da su potvrđeni novi slučajevi zaraze koronavirusom na Braču. 

- Stigli su prvi rezultati jučer uzetih briseva koji su potvrdili nove slučajeve zaraze na našem otoku te  od dosad obrađenih uzoraka je kao pozitivno potvrđeno čak njih devet. Ono što znamo i što je potvrđeno je da je nulti pacijent ipak taj koji je otpušten iz bolnice gdje je bila evidentirana zaraza te je dolaskom na otok zaraza proširena. Ja ne znam tko će u ovim slučaju biti odgovoran ili će biti 'nitko nije kriv', 'kriv je virus', 'nije bilo propusta', ali apeliram prema Nacionalnom stožeru da raspusti Županijski  stožer i dovede profesionalce koji će znati nositi se s ovom situacijom - napisala je Marković.

Dodala je kako se Brač suočava se epidemijom te moli sve stanovnike da budu na velikom oprezu i da narednih dana ostanu što više u kućama. 

- Također, sam i ja do daljnjeg u samoizolaciji jer sam bila u bliskom kontaktu s jednom od soba koja je u bliskom kontaktu sa zaraženim te sam raspustila gradsku upravu koja do danjeg razvoja događaja i novih informacija ne radi. Hvala svima na razumijevanju. Čuvajte se svi! - zaključila je Marković.

Vaša reakcija na temu