Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZASLUŽIO NAKLON KOLEGA Pogledajte kako je Jerko Trogrlić predvidio rezultat predsjedničkih izbora prije 3,5 mjeseca

ZASLUŽIO NAKLON KOLEGA Pogledajte kako je Jerko Trogrlić predvidio rezultat predsjedničkih izbora prije 3,5 mjeseca

Vrlo zanimljivo je danas pogledati što su komunikacijski stručnjaci govorili prije kampanje

U danima kada će se spominjati tko je sve osim Zorana Milanovića pobijedio na izborima, treba spomenuti Jerka Trogrlića, koji je svojim procjenama natjerao i konkurenciju u PR krugovima da mu zaplješće (Krešimir Macan javno ga je pohvalio na svom Facebooku).

Krajem rujna se u Rovinju na Weekend Media Festivalu održao panel 'Svi predsjednikovi ljudi', na kojem je splitski komunikacijski stručnjak jedini predvidio da će Milanović postati predsjednik (još su sudjelovali Ankica Mamić, Željka Gulan i Andrija Jarak). Tada, prije tri i pol mjeseca, po svim anketama je SDP-ov kandidat bio značajno iza Kolinde Grabar-Kitarović. Jerko Trogrlić, koji je s Gordanom Turkovićem komentirao izbore za Dalmatinski portal, na Weekend Media Festivalu 20. rujna 2019. je rekao:

- Najveći favorit je svakako Kolinda Grabar-Kitarović. Moje je uvjerenje da će izbore dobiti Zoran Milanović, iako je to u ovom trenutku spekulacija. Ne zasluženo, ali će ih dobiti. Mislim da je upravo gospodin Škoro razlog zašto će se to dogoditi, pitanje je jesu li njegovi ciljevi dobiti predsjedničke izbore ili su njegovi ciljevi parlamentarni izbori s nekim novim HDZ-om. Ako gledamo samo s aspekta ovih predsjedničkih izbora, Škoro se svojim izjavama i postupcima čvrsto pozicionirao u desnom smjeru, ekstremnom, koji nije dovoljan da bi se dobilo  predsjedničke izbore u Hrvatskoj, ali mislim da može poprilično pomoći Zoranu Milanoviću.

Pogledajte 'proročku' izjavu od 56. minute.


Vaša reakcija na temu