Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZATVARAJU SE BENE 'Pitajte bičiklista Oparu gdje ćete na nuždu'

ZATVARAJU SE BENE 'Pitajte bičiklista Oparu gdje ćete na nuždu'

'Zbog pritiska udruga i politike, koncesionar je bio primoran zatvoriti', poručio je Željko Kerum

Restoran na Benama u vlasništvu šire obitelji Željka Keruma je zatvoren i to zbog prometa Marjanom. Kerum je medije obavijestio da Va Bene privremeno zatvara sljedećom porukom:

- Poštovani gosti i posjetitelji restorana Va Bene, ovim Vas putem obavještavamo da je restoran privemeno zatvoren. Koncesionar je zbog medijskog pritiska preko raznih udruga i političkih stranaka te nemogućnosti prilaska gostiju automobilom do parkirališta  restorana, što će ubuduće vjerojatno biti i predmet sudskog spora, bio primoran na ovaj čin. Gdje ćete ubuduće obavljati nuždu kad ste na Marjanu pitajte bičiklista OparuNapomena: plaža i restoran Bene postojali su puno prije ove nAKaradne politike (baš su ovako istaknuta slova AK unutar riječi 'nakaradne', op.a.). Željko Kerum.

Vaša reakcija na temu