Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZATVORENA CESTA Prometna nesreća u Dugopolju, jedna je osoba teško ozlijeđena, druga je još na bolničkoj obradi

ZATVORENA CESTA Prometna nesreća u Dugopolju, jedna je osoba teško ozlijeđena, druga je još na bolničkoj obradi

Kod crkve sv. Mihovila

Jutros u 5.15 sati u Dugopolju, kraj crkve, u Ulici sv. Mihovila dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila. 

Kako doznajemo od Željke Radošević iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske, do nesreće je došlo kada je vozač, uslijed neprilagođene brzine, u zavoju prešao u suprotni kolnički trak te se izravno sudario s automobilom koji mu je dolazio iz suprotnog smjera.

- Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Druga je još na bolničkoj obradi. Težina ozljeda još nije poznata - rekla nam je Radošević.

Pretpostavlja se kako je nesreći kumovala i poledica.

Na mjestu nesreće intervenirali su i pripadnici DVD-a Dugopolje.

- Policija ovog vikenda provodi pojačani nadzor prometa. Još jednom upozoravamo sve sudionike u prometu na pojačani oprez te da prilagode brzinu uvjetima na cestama - poručila je Radošević.

Zbog ove nesreće za promet je, tijekom obavljanja očevida, bila zatvorena lokalna cesta Dugopolje - Kotlenice. 

Vaša reakcija na temu