Foto: Veljko Martinović Odvjetnik Filipa Zavladava strahuje za njegovu sigurnost: Šalju ga odmah u Zagreb, ne žele da prespava noć u splitskom zatvoru

Odvjetnik Filipa Zavladava strahuje za njegovu sigurnost: Šalju ga odmah u Zagreb, ne žele da prespava noć u splitskom zatvoru

Branko Šerić pristupio je grupi 'Pravda za Filipa'. Kaže da je riječ o prosvjedu protiv onih koji nisu radili svoj posao

Uz odvjetnicu Ivanku Šamiju, Splićanina Filipa Zavadlava, osumnjičenog za trostruko ubojstvo u centru grada, branit će i poznati odvjetnik i bivši sudac Branko Šerić. Angažirala ga je Facebook grupa 'Pravda za Filipa' koja broji 16 tisuća članova, a među njima je od danas i odvjetnik Šerić. 

'Šesnaest tisuća ljudi je u grupi. Nismo zadovoljni stanjem u državi. Nesretni smo, nacija je u depresiji. Ključne stvari poput zdravstva i pravosuđa ne funkcioniraju. Pridružio sam se grupi. Osjetio sam motiv i potrebu da sudjelujem u ovom postupku', kazao nam je Šerić. 

Pitali smo da i da nam komentira pristupanje grupi. Mnogi su dali podršku Filipu Zavadlavu, ali su mnogi i osudili izraze potpore. 

'Problem je u protestu, a ne podršci. Što netko tko se trebao baviti prevencijom, ne radi svoj posao. Tko misli drugačije, pozivam ga na sučeljavanje. Kao za predsjedničke izbore', kazao je Šerić. 

Danas je već izrazio bojazan za sigurnost svog klijenta. Spomenuo je kako se sprema reakcija druge strane. 

'Filip je u teškom stanju. Nije kontaktibilan i već danas ga šalju na psihijatrijski odjel zatvorske bolnice u Zagreb, što nije uobičajeno. Ne žele da jednu noć prespava u splitskom zatvoru. Pametnom dosta', kazao je Šerić. 

Sutra stiže u Split. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(57184, "");
Pregledaj komentare