Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZAVRŠEN OČEVID Vozač motora opasno po život, frontalno se sudario s autom

ZAVRŠEN OČEVID Vozač motora opasno po život, frontalno se sudario s autom

Nesreća se dogodila jučer u Kninu

Policija je završila s očevidom prometne nesreće koja se jučer ujutro dogodila u Kninu, a u kojoj je 41-godišnji vozač motocikla zadobio po život opasne ozljede. Sudario se s automobilom kojeg je vozila 34-godišnjakinja koja lakše ozlijeđena. 

Policija je utvrdila da se nesreća dogodila kada je vozač motocikla  zbog neprilagođene brzine u desnom zavoju izgubio nadzor nad vozilom i prešao na prometnu traku. Tada se frontalno sudario s osobnim automobila WV Tiguan. Vozač motocikla je pao na  kolnik,  a motocikl se odbio od vozila i zaustavio uz rub kolnika. 

- O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 41-godišnjeg vozača će biti podnijet prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - poručili su iz šibenske policije. 

Vaša reakcija na temu