Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZAVRŠILI U ZATVORU Napili i silovali djevojku kod Imotskog?

ZAVRŠILI U ZATVORU Napili i silovali djevojku kod Imotskog?

Okrivljenici tvrde da su samo ispunjavali njene želje

Dvojica mladića završila su u zatvoru na Bilicama nakon što su privedeni zbog silovanja 20-godišnjakinje u jednom zaseoku kod Imotskog. 

Terete ih da su djevojku doveli u kuću, napili je i silovali, unatoč njezinoj vici i opiranju. Djevojku je potom jedan od okrivljenika odveo kod njezine prijateljice. Oštećena je zbog bolova u trbuhu i zdjelici zatražila liječničku pomoć u Domu zdravlja Imotski. Prebačena je u KBC Split, a iz bolnice su pozvali policiju. 

Dvojica osumnjičenika su iznijeli obranu. Negiraju da su silovali djevojku. Tvrde da su samo ispunjavali njezine želje. 

Sudac istrage splitskog Županijskog suda odredio im je istražni zatvor da ne utječu na svjedoke, oštećenu i njezinu prijateljicu kojoj se povjerila.

Vaša reakcija na temu