Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Završio 26. Interstas, pogledajte nagrađeni promo video 'Salona Aeterna'

Završio 26. Interstas, pogledajte nagrađeni promo video 'Salona Aeterna'

Priznanje su dobile i 'Solinske mažoretkinje' za 15 godina kontinuiranog rada i promicanja Solina

Solin je već deset godina u kontinuitetu domaćin Interstasu, međunarodnoj smotri turizma, turističkog filma i krajobraza, koji je ove godine, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, a u svom 26. izdanju od 13. do 15. studenog, u Solinu okupio 325 turističko-promidžbenih filmova iz 87 država.


- Takve međunarodno priznate manifestacije su nam bitne jer doprinose unaprjeđenju i boljem razumijevanju među ljudima diljem svijeta, a promidžbom kojom manifestaciju poprate države sudionika, ponavljamo pozivnicu i dobrodošlicu u Solin kao destinaciju antičkog turizma. Naše naslijeđe, želja da se ide ukorak s potrebama suvremenog turista, ali i spoznaja o važnosti razvoja kulturnog turizma, koji ovaj grad čini posebnim, garancija su da Solin postaje prepoznatljiva i važna kulturološka turistička destinacija, ne samo na razini naše županije i Hrvatske, već i posredstvom ove manifestacije Europe i svijeta - rekao je gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević.



Dodao je da su posebno ponosni što je ove godine neovisni žiri posebno priznanje dodijelio i solinskom promo videu 'Salona Aeterna' te 'Solinskim mažoretkinjama' za 15 godina kontinuiranog rada i promicanja Solina.


'Salona Aeterna' djelo je splitske produkcijske kuće Jedina.hr, a u tom videu se pojavljuju uspješni solinski sportaši Dina LevačićAna Viktorija PuljizMarija MarovićMarijan Stipanov i Lovre Kalinić, zatim veterani KUD-a Salona, te Marko Marušić kao rimski vojnik i inovatori i poduzetnik Stipe Režić.

Vaša reakcija na temu