Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash ZBOG DUGA VELEDROGERIJAMA 'Dao Bog da nitko ne sazna kako je sidit za stolon i brojat tablete'

ZBOG DUGA VELEDROGERIJAMA 'Dao Bog da nitko ne sazna kako je sidit za stolon i brojat tablete'

U bolnice, napisala je teško oboljela Splićanka, još nisu stigli pametni lijekovi

Ivana Frapporti, Splićanka u tridesetim godinama ima lijek za svega nekoliko dana. Nova doza pametnog lijeka u bolnicu, naime, još nije stigla, u ogromnom je stresu i strahu s obzirom na cijelu situaciju u državi gdje su bolnice dužne veledrogerijama. U onkološkim dijagnozama je svaki dan liječenja jako bitan i stres za takvu dijagnozu je opasan. Strah za vlastitu egzistenciju. Splićanka je  objavila potresnu poruku na Facebooku.

'Je li moguće da u 21-om stoljeću bolnici nedostaje lijekova? 

Sve san odradila kako treba, a sredit će me dug.

Pa jebemu sve. Cili život bojin se kredita, dugova, pazin da nema kune u crveno i sad bi me moga životno ugrozit državni dug. 

Jest da je i moj dug, ali ja san pošteno, po propisu i bez kune zadrške plaćala sve svoje obaveze. 

I sad meni netko ne da lijek? Jer. Nema. Para. 

O jebenti život.

A nije samo do mene. Puno nas ovisi o lijekovima. Onkološki pacijenti ne mogu čekati terapiju. 

Dabogda niko ne sazna kako je sidit za stolon i brojat tablete. Iman za 11 dana', opisala je kratko i jasno borbu svih oboljelih.

Vaša reakcija na temu