Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zbog prijetnje Opari uhićen 20-godišnjak

Zbog prijetnje Opari uhićen 20-godišnjak

Policija pronašla napadača na splitskog gradonačelnika?

Splitska policija intenzivno traga za mladićima koji su sinoć na Soluratu napali splitskog gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu

Iza 11 sati uhitili su 20-godišnjaka. Priveden je u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje. Kako doznajemo, policija provodi obradu zbog sumnje u kazneno djelo prijetnje.

Krstulović Opara imao je neugodan susret s dvojicom mladića sinoć oko 20 sati nedaleko od njegove kuće. Izvrijeđili su ga i udarili, a očito je da su mu i zaprijetili.

Splitski gradonačelnik nije zatražio liječničku pomoć, a dva sata nakon napada javio se objavom na Facebooku. Poručio je kako je dobro i da se zapravo ništa strašno nije dogodilo.

Vaša reakcija na temu