Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zbog radova u Vukovarskoj mijenjaju se trase Prometovih linija 6, 18 i 25

Zbog radova u Vukovarskoj mijenjaju se trase Prometovih linija 6, 18 i 25

Postavlja se pješački nadvožnjak na Mejašima

Od sutra u 5 sati do ponedjeljka u 5 sati postavlja se konstrukcija pješačkog nathodnika zbog čega se zatvara se Vukovarska ulica, i to dionica od križanja s Ulicom 141. brigade do križanja s Lovrinačkom ulicom.

Zbog toga će autobusne linije br. 6, 18 i 25 za vrijeme radova privremeno prometovati izmijenjenom trasom.

Linija broj 6 (Kila-HNK-Kila) iz Lovrinačke ulice nastavlja ravno (ne skreće desno u Vukovarsku ulicu) te se preko Ulice kralja Stjepana Držislava, Poljičke i Velebitske ulice kod zgrade Belvedere vraća na uobičajenu trasu.

Linija broj 18 (Sirobuja-HNK-Sirobuja) iz Vukovarske ulice skreće lijevo u Lovrinačku ulicu, te se preko Ulice kralja Stjepana Držislava, Poljičke i Velebitske vraća u Ulicu Matice Hrvatske i nastavlja svojom uobičajenom trasom.

Linija br. 25 (Split-Stobreč-Split) iz Poljičke ulice ne vrši skretanje u Velebitsku već prometuje prema izlazu iz grada, te se dalje Ulicom kralja Stjepana Držislava preko Lovrinačke spaja na Vukovarsku ulicu i nastavlja svojom uobičajenom trasom do odredišta.


'Navedene linije u povratku također prometuju izmijenjenim trasama u obrnutom smjeru. Na privremeno izmijenjenim trasama koristit će se sva usputna stajališta. Putnike molimo za strpljenje i razumijevanje zbog navedene situacije, kao i zbog mogućih manjih odstupanja u voznom redu', poručuju iz Prometa.

Vaša reakcija na temu