Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZEKANOVIĆ I HDS ZA PRIMORCA 'Može pobijediti Milanovića, miljenika Kremlja'

ZEKANOVIĆ I HDS ZA PRIMORCA 'Može pobijediti Milanovića, miljenika Kremlja'

'Ima apsolutni kredibilitet preuzeti ulogu predsjednika države'

Hrvatska demokršćanska stranka podržat će kandidata HDZ-a Dragana Primorca na predsjedničkim izborima. 

'Drago nam je da se Dragan Primorac odvažio kandidirati za predsjednika. Drago nam je da nakon HDZ-a upravo naša stranka podržava Primorca. Zorana Milanovića ne treba štedjeti kritike. Nije zaslužio više obnašati funkciju predsjednika. Kršio je Ustav, srozao ugled RH u inozemstvu. 

Marija Selak Raspudić tobože dolazi iz desnog političkog spektra, a radi se zapravo o osobi koja uzima glasove sa svih strana. Ona je junior partner Zorana Milanovića. Želi oduzeti desne glasove Draganu Primorcu i kasnije ih pokloniti Milanoviću. Ta taktika neće upaliti', kazao je Hrvoje Zekanović

Nije štedio pohvala na račun kandidata HDZ-a. 

'On je vjerodostojan političar u desnom političkom spektru, od njegovog angažmana u Domovinskom ratu pa kroz forenziku, identificiranje stradalih u Domovinskom ratu. Njegova znanstvena karijera je itekako velika i jaka. Ima apsolutni kredibilitet preuzeti ulogu predsjednika države. Pomoći ćemo na svaki mogući način', kaže Zekanović. 

Što kaže o istupu Andrije Hebranga koji se radi Primorca pozdravio s HDZ-om i optužbe da je bio član Saveza komunista u SFRJ? 

'Nisam čuo da je potvrdio da je bio član Saveza komunista. Pa i predsjednik Tuđman je bio član te iste stranke. Bio je dragovoljac, to govori o njegovom političkom stavu, a i sve njegove izjave predstavljaju ga kao autentičnog političara desnog konzervativnog političkog spektra. 

Primorac je još 90. godine sa svojim Taekwondo klubom pristupio antiterorističkim postrojbama. To svi znaju. Do srpnja 1991. je bio dragovoljac Domovinskog rata. To su činjenice. Je li netko bio 600 ili tisuću dana u obrani naše države, to ništa ne mijenja na stvari. Ovdje se traži dlaka u jaju, a Hebrang očito još ima loš ukus u ustima radi svog lošeg rezultata. 

Hrvatska se branila na razne načine. Mislim da je i svojim kasnijim profesionalnim djelovanjem Primorac branio Hrvatsku. Uvjereni smo da će pobijediti Zorana Milanovića. 

Primorac je itekako pro zapadno orijentiran. Ima veze sa SAD-om i Izraelom. On je ono što Hrvatska treba. A ne predsjednik koji nas sramoti. Milanović je kandidat rigidne ljevice, zastupa woke ideologiju. Uspješno vara hrvatski narod već pet godina. 

Ako je krimen Primorcu što je nakon srpnja 1991. otišao na znanstveno usavršavanje, onda sigurno pobjeđuje. Jer Milanović je bio u Hrvatskoj, a nije bio u Domovinskom ratu ni sekunde, a to se njemu ne zamjera. 

Dragan Primorac je čovjek golemog profesionalnog kredibiliteta, goleme znanstvene karijere. Čovjek se pokazao kroz svoj profesionalni angažman. Ima međunarodna poznanstva i utjecaj. Može pobijediti Zorana Milanovića. 

Milanović je miljenik Kremlja, ima nadimak Kremljenko. Primorac ne krije simpatije prema zapadnoj civilizaciji. Ne bi se čudio da se Putin i njegova ekipa upletu na izbore na strani Zorana Milanovića', zaključio je Zekanović.


Vaša reakcija na temu