Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZELIĆ OŠTRA 'Direktori Karoglan, Ljubas i Ciprijan su ogledalo gradske vlasti'
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

ZELIĆ OŠTRA 'Direktori Karoglan, Ljubas i Ciprijan su ogledalo gradske vlasti'

'Gradonačelničke, gdje je nestala priča o stručnosti, neovisnosti i transparentnosti?'

Gradska vijećnica HDZ-a u Gradskom vijeću Splita, Ivana Zelić, prokomentirala je na društvenim mrežama događaje na današnjoj sjednici Gradskog vijeća.

'Direktori Karoglan, Ljubas i Ciprijan su ogledalo gradske vlasti.

Sjednica Gradskog vijeća je svim stanovnicima našega Grada pokazala tko su kadrovi koji vode ključne gradske tvrtke!

Nitko od navedenih nije bio u stanju na propisanoj razini izraditi i prezentirati Izvještaj za Gradsko vijeće.

Na djelu je neznanje, nesnalaženje i nepripremljenost koja seže do razine da nisu u stanju zapamtiti pitanja vijećnika, preskaču dati odgovore i ne pokazuju nerazumijevanje u čitanju Izvještaja koji su sami pisali! Izvještaji su takvi da ih je teško prepričati, a tko ih je slušao sigurno je pomislio da se radi o parodiji ili stand up komediji. Nažalost, radi se o ljudima koje svi skupa dobro plaćamo da vode ključne gradske firme. Kakve su usluge koje nam isporučuju za taj novac sami prosudite.

Poražavajuće je slušati na koji se način brani Izvještaj, poglavito od strane dogradonačelnika Ivoševića i vijećnika vladajuće većine koji prebacivanjem na druge teme pokušavaju umanjiti štetu koju nanose kadrovi koje su imenovali na strateški bitne pozicije.

Gradonačelničke, gdje je nestala priča o stručnosti, neovisnosti i transparentnosti?', napisala je na Facebooku.


Vaša reakcija na temu