Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Željko Kerum iznio jedno obećanje, pročitajte što je jutros objavio

Željko Kerum iznio jedno obećanje, pročitajte što je jutros objavio

Otkrio je što će napraviti s Istočnom obalom

Željko Kerum je u utorak ujutro objavio na Facebooku:

- Dragi prijatelji, uskoro će biti 8 godina kako je otvorena Zapadna obala, najljepša šetnica na Mediteranu. Vjerujem da ste i vi kao i ja ponosni na to. Sjećam se vremena prije preuređenja, kad su me mnogi 'stručnjaci' kritizirali, no naglo su ušutjeli kad su vidjeli rezultat. Nažalost, to je zadnji veliki infrastrukturni projekt koji se dogodio u Splitu. Da je bilo mudrosti ta obala bi zadnjih osam godina stvarala veliki prihod, pogotovo ljeti. Da su se stavili corpo morta i murinzi, brodovi su se mogli vezati krmom i donositi veliki prihod Gradu, što se moglo kasnije investirati u vrtiće, škole, ceste, garaže itd. Kad postanem gradonačelnik, obećajem da ću na isti način urediti i Istočnu obalu.

Dragi prijatelji, uskoro će biti 8 godina kako je otvorena Zapadna obala, najljepša šetnica na Mediteranu. Vjerujem da...

Objavljuje Željko KerumPonedjeljak, 5. travnja 2021.
Vaša reakcija na temu