Foto: Flickr.com Žena s maloljetnim djetetom maltretirala djelatnike Centra za socijalnu skrb, jednom je oštetila i auto

Žena s maloljetnim djetetom maltretirala djelatnike Centra za socijalnu skrb, jednom je oštetila i auto

Predana je pritvorskom nadzorniku

Šibenska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakinjom koju su osumnjičili za prijetnju 35-godišnjakinji, 37-godišnjakinji, 46-godišnjaku i 51-godišnjakinji, ali i za oštećenje tuđe stvari na štetu 46-godišnjaka.

Utvrdili su da je od 21. do 28. studenog u Šibeniku često sa svojim maloljetnim djetetom dolazila u prostorije Centra za socijalnu skrb i prijetila djelatnicima. 

- Ovakvo ponašanje osumnjičene je kod oštećenih izazvalo strah i bojazan za vlastiti život. Ovim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičena u to vrijeme u Šibeniku, zbog istog razloga, oštetila osobni automobil 46-godišnjaka, koji je bio parkiran u blizini Javne ustanove, pri čemu je nastala šteta procijenjena na 2500 kuna. Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičena je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predana pritvorskom nadzorniku - kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(55188, "");
Pregledaj komentare