Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŽENA S RIVE Britanku policija prebacila u prihvatni centar za strance, deportirat će je iz Hrvatske

ŽENA S RIVE Britanku policija prebacila u prihvatni centar za strance, deportirat će je iz Hrvatske

Protjerana je

Policija je jučer privela u postaju 29-godišnju državljanku Velike Britanije koju su Splićani posljednjih mjesec dana viđali na Rivi. Bili su zabrinuti za nju, a jučer su je posjetile i djelatnice Centra za socijalnu skrb. Odbila je pomoć, tvrdila je da će se uskoro vratiti u Britaniju. 

Policija je već privela Britanku. Tom prilikom je utvrđeno da nezakonito boravi na području RH pa joj je, sukladno Zakonu o strancima, izdano rješenje o protjerivanju s rokom za dragovoljni povratak. Jučer je, pak, utvrđeno da nije postupila po tom rješenju. 

Bila je u rastrojenom stanju pa je prevezena u bolnicu. Naknadno je otpuštena. Prebačena je u prihvatni centar za strance do prisilnog udaljenja.

Vaša reakcija na temu