Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Ženu iz Metkovića sumnjičili da je pokušala otrovati muža, utvrđeno da nije kriva

Ženu iz Metkovića sumnjičili da je pokušala otrovati muža, utvrđeno da nije kriva

Muškarcu je pozlilo nakon što je popio kavu

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je 27. siječnja obustavilo istragu protiv 43-godišnje hrvatske državljanke zbog pokušaja ubojstva budući da tijekom istrage nisu pronađeni dokazi da je počinila navedeno kazneno djelo.

Stoga je državno odvjetništvo predložilo sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku da se 43-godišnjakinji ukine istražni zatvor u kojem se nalazi od 12. prosinca prošle godine. 

U istražnom zatvoru je bila zbog sumnje da je iskoristila nepažnju svog 64-godišnjeg supruga kako bi mu u šalicu s kavom ubacila 10 tableta lijeka Apaurin od 10 mg.

'Ne znajući što se nalazi u šalici s kavom 64-godišnjak je popio napitak nakon čega mu je, uslijed djelovanja lijeka, pozlilo te je zatražio liječničku pomoć. Muškarac je prevezen u dubrovačku bolnicu te je nakon ukazane liječničke pomoći pušten na kućnu njegu', priopćili su tada iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, javlja Index

Vaša reakcija na temu