Foto: Veljko Martinović ZIMSKI AKVAREL: Interes ugostitelja veći nego lani, uskoro će se znati koje su tvrtke odabrane

ZIMSKI AKVAREL: Interes ugostitelja veći nego lani, uskoro će se znati koje su tvrtke odabrane

Na javni poziv tvrtke Spalatum D.M.C. pristigle su 32 ponude

Na javni  poziv za dostavljanje ponuda za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda i usluga na manifestaciji 'Zimski  akvarel - adventske i božićne svečanosti u Splitu 2018./2019. godine', kojeg je raspisala tvrtka Spalatum D.M.C., pristigle su ukupno 32 ponude. Povjerenstvo pristigle ponude, od kojih je većina bila za ugostiteljske djelatnosti, mora pregledati i utvrditi jesu li valjane, odnosno imaju li urednu dokumentaciju, a imena onih tvrtki čija je ponuda prihvaćena bit će objavljena u ponedjeljak. 

Dvije su zone, ispred Galerije umjetnina i ispred  hotela Cornaro u Ulici kralja Tomislava i one se cijele daju u zakup jednom zakupcu, a na raspolaganju je još 26 kućica. Ante Šunjić, direktor Spalatum D.M.C.-a kaže da je interes veći nego prošle godine, ali i da su ponuđene cijene nešto niže jer je startna cijena bila manja. Ovisno o lokaciji i tipu kućice za koju se natjecalo ponude su iznosile od šest do 77 tisuća kuna. 

- U ponudi imamo otprilike isti broj kućica kao i lani, a pristigao je veći broj ponuda. Povjerenstvo će pregledati sve pristigle ponude i utvrditi jesu li važeće, a u ponedjeljak ćemo na stranicama Spalatum D.M.C.-a objaviti rezultate. Ne možemo sa sigurnošću reći, ali mislim da su pristigle ponude za sve djelatnosti. Ipak, očekivano je da će najviše biti za ugostiteljske djelatnosti jer ima i najviše ugostiteljskih kućica. Kriterij odabira je najveća ponuda. Sve kućice trebaju s radom početi 1. prosinca i do tada će sve biti postavljeno - rekao je Šunjić.  

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14