Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Znate li što je coworking? Evo zašto je ovaj trend sve popularniji u Splitu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Znate li što je coworking? Evo zašto je ovaj trend sve popularniji u Splitu

Ideja coworkinga nastala je 2005. godine u San Franciscu iz potrebe da freelanceri pronađu radni prostor u kojem mogu raditi, educirati se i biti dio profesionalne zajednice sebi sličnih

Coworking prostor danas je općeprihvaćen koncept, a prema podacima Statiste, trenutno postoji 23.500 coworking prostora na cijelom svijetu. Prosječan broj korisnika po coworking prostoru je 185, a ovaj način rada do sada je koristilo više od 4 milijuna ljudi

Europa trenutno predvodi coworking priču, a koncept postaje sve popularniji u Hrvatskoj. Ono što ga čini privlačnim je ušteda, i to dijeljenjem zajedničkog prostora i resursa.



Također, moderan način života u kojem ovisnost o uredu postaje prošlost i u kojem je moguće istovremeno putovati i raditi, čine coworking i digitalno nomadstvo sve popularnijim, a Hrvatska se u tom smjeru već pozicionirala. Prema istraživanju Nomad list Hrvatska se među svjetskim destinacijama nalazi na drugom mjestu, odmah iz Japana, dok je u istom istraživanju prva u Europi kao mjesto za osobe koje rade na daljinu.

S rastom tehnološke zajednice i Split je postao sve omiljenije odredište digitalnih nomada i stranih tvrtki, a jedan od takvih dijeljenih ureda je novootvoreni i najveći coworking prostor u Splitu, scaleup Office.



Smješten na Splitu 3 idealno je mjesto za sve koji traže ugodno i profesionalno radno okruženje i koji se žele povezati s ljudima raznih znanja i vještina. Uredi su moderno opremljeni i prilagođeni različitim potrebama, a nude mogućnost zajedničkog i privatnog ureda. Osim za poslovne svrhe, veličina prostora je idealna za formalne i neformalne sastanke te evente. 

Osnivač i voditelj ureda Ivica Perić projektu je pristupio s ciljem povezivanja ljudi, tvrtki te industrija iz cijelog svijeta. Baš zato je scaleup Office Split idealno rješenje u stvaranju poslovne priče. 

Sve detalje i pogodnosti koje nudi ovaj novootvoreni coworking ured, pogledajte na web stranici scaleup Office.


Vaša reakcija na temu