Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zoran Burić: Zna li tko što je sada u Filipovim venama i što mu rade?

Zoran Burić: Zna li tko što je sada u Filipovim venama i što mu rade?

'I Kristian Vukasović je umro jer su ga našopali tko zna čime', kaže splitski aktivist

'Evo čuli ste. Zaželjeli su da Filip umre u zatvoru, odnosno, bolnici. Što ne bi bilo čudno. I Kristian Vukasović je isto umro zato što su ga našopali tko zna čime. Zna li tko od vas što je sada u Filipovim venama, što mu sada oni rade? Ima li neka građanska inicijativa koja nadgleda državne vračeve koji su otpratili malog Kristiana tamo di su ga otpratili', komentirao je kritike upućene sudionicima mimohoda splitski aktivist Zoran Burić

Držao je set fotografija 'žrtava sustava': HOS-ovaca Ante Paradžika i Blaža Kraljevića, ročnika JNA Saška Gešovskog, Luke Ritza, Marijane Jerković, Kristiana Vukasovića… 

Filip Zavadlav, osumnjičeni za trostruko teško ubojstvo, nalazi se trenutno na psihijatriji zatvorske bolnice u Zagrebu gdje će ga vještačiti. Burić sumnja da će biti pristrani. 

'Filipa će vještačiti država, a država je sustav, odgovorna je za ovo. Mislim da će apsolutno biti pristrani. Ako politici bude odgovaralo da Filip dobije dijagnozu A, a ne B, onda će tako i biti. To je jasno i maloj dici. To je zdrav razum', zaključio je Burić. 


Vaša reakcija na temu