Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zoran Ljubica kandidat je SDP-a i HNS-a za načelnika Okruga

Zoran Ljubica kandidat je SDP-a i HNS-a za načelnika Okruga

Poručuje kako mještani zaslužuju korjenitu promjenu u upravljanju

Općinska organizacija SDP-a Okrug u koaliciji s Hrvatskom narodnom strankom i uz podršku nezavisnih građana okupila je široki spektar ljudi te predstavlja kandidate za nadolazeće lokalne izbore u svibnju 2021. godine. 

Kandidat za načelnika i nositelj koalicijske liste bit će Zoran Ljubica

- Općina Okrug nakon 12 godina apsolutne vladavine Nezavisne liste Ivica Radić Bagi zaslužuje korjenitu promjenu i novi smjer u upravljanju Općinom. Biraj i kreiraj Okrug po tvojoj mjeri slogan je koji istinski preslikava naš program rada i temeljnu odrednicu, a to je uključivanje građana u rad općine. Fokus u našem  programu stavljamo na poboljšanje  komunalne uređenosti općine koja je u posljednje vrijeme u potpunosti izostala.  Ukoliko dobijemo povjerenje od građana  racionalnim planiranjem i upravljanjem proračunskim sredstvima i uz intenzivno korištenje EU sredstava planiramo realizirati infrastrukturne projekte koje svakodnevno komuniciramo građanima na terenu i  na našoj Facebook platformi koju smo pokrenuli u svrhu prezentacije strateških odrednica programa - poručio je Ljubica.

Vaša reakcija na temu