Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Zoričić: Ovo je ucjena, ako ne dobijem odgovor tko je i zašto zakočio projekte, neću više biti dio vladajuće koalicije

Zoričić: Ovo je ucjena, ako ne dobijem odgovor tko je i zašto zakočio projekte, neću više biti dio vladajuće koalicije

Gradski vijećnik stranke Popravi grad dao je rok od dva tjedna

Ante Zoričić, gradski vijećnik stranke Popravi grad, najavio je da će izaći iz koalicije HGS-a i HDZ-a jer se ne realiziraju dva glavna projekta zbog kojih je odlučio ući u vladajuću koaliciju.

- Moj razlog je taj što mi je zagarantirano da će se projekt Maestral i projekt Hospicij realizirati u ovom mandatu. Na godišnjicu obećanja mogu kazati da se projekt Maestral nije maknuo s mrtve točke, a projekt Hospicij je toliko usporen da će se prije napraviti nova splitska zaobilaznica nego nadograditi dva kata postojećeg objekta i opremiti ga kako bi umirući bolesnici dostojanstveno i uz stalnu njegu napustili ovaj svijet. Ovu nebrigu i sporost gradskih službi smatram i osobnim porazom jer očito procjenjuju da im nisam potreban, a sad mi se čini da sam predugo i šutio - kazao je Zoričić i naglasio da se više neće smatrati dijelom vladajuće koalicije ako do kraja tjedna ne dobije pisani odgovor tko je i zašto zakočio ove projekte. 

- Onaj tko ove riječi smatra ucjenom u potpunosti je u pravu - naglasio je Zoričić.

Njegovu objavu na Facebooku 'lajkali' su i članovi vladajuće koalicije, na što je on odgovorio da mu je drago što su podržali njegovu inicijativu.

Vaša reakcija na temu