Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić ZOVU LJUDI, PITAJU ŠTO SE DOGODILO? HDZ-ovci pozdravili i gradonačelnika Omiša, a on na Kolindinom skupu nije ni bio

ZOVU LJUDI, PITAJU ŠTO SE DOGODILO? HDZ-ovci pozdravili i gradonačelnika Omiša, a on na Kolindinom skupu nije ni bio

'Cijeli dan sam kući, a sada me svi zovu', kaže Ivo Tomasović

U velikom predizbornom slavlju i iščekivanju pobjede, na skupu Kolinde Grabar-Kitarović u hotelu Cornaro s oduševljenjem je pozdravljen i gradonačelnik Omiša Ivo Tomasović Aplaudirala je i predsjednica, oduševljena što se iza nje skupio širi front. No, odakle Tomasović uopće u tom društvu? Čovjek iz ekipe Ivana Kovačića koji je nakon desetljetne vladavine razbio utvrdu HDZ-a na ušću Cetine? I on je sada za Kolindu? Ipak ne. 

Tomasović, naime, uopće nije bio na skupu Kolinde Grabar-Kitarović, premda ga je najavio šef splitskog HDZ-a Petar Škorić te pozvao okupljene da ga toplo pozdrave.

'Cijeli dan sam doma, sad me zovu ljudi, pitaju što se dogodilo? Očito je došlo do nekakve zabune jer ja tamo nisam bio. Normalno da sam neugodno iznenađen što je tako nešto plasirano jer sa skupom HDZ-a nemam nikakve veze', kazao nam je Tomasović. 

U Omišu nema potpisanih koalicija, nego vijećnici podržavaju projekte, poput vijećnice SDP-a koja im daje podršku u radu, a ne opstruira ih, pojašnjava Tomasović. 


Pitali smo ga i ima li neku poruku za predstojeće izbore, kome pokloniti povjerenje? 

'To je stvar izbora, neka ljudi glasaju po svojoj savjesti', kazao nam je gradonačelnik Omiša. 

Eto, nevjerojatno, ali i ovakve stvari se događaju. Dvorana u hotelu bila je prepuna, gužva neviđena, možda se u nekom trenutku stvarno ljudima pričinilo da vide Tomasovića, iako ga nije bilo. 

Vaša reakcija na temu