Županija dala pola milijuna kuna za projekt uređenja Brigi Lokvice u Trogiru

Županija dala pola milijuna kuna za projekt uređenja Brigi Lokvice u Trogiru

Investicija je ukupno vrijedna četiri milijuna kuna

Splitsko-dalmatinska županija sufinancira projekt uređenja Brigi Lokvice u Trogiru. Grad Trogir kreće u realizaciju projekta Uređenja pješačke površine Lučica-most Čiovo-zapadni dio u sklopu kojega će se urediti cesta i parking na nasipu Brigi, od crkve do sportske lučice s kompletnom infrastrukturom. Investicija je to ukupne vrijednosti četiri milijuna kuna.

Sporazumom o sufinanciranju kojeg su potpisali splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban i trogirski gradonačelnik Ante Bilić osigurano je izvođenje radova na prvoj fazi projekta u vrijednosti 1,2 milijuna kuna, koju Splitsko-dalmatinska županija sufinancira s 500.000 kuna.

Kako je istaknuto prigodom potpisivanja sporazuma, ovaj projekt predstavlja nastavak uređenja cjelokupnog pojasa Brigi Lokvice u sklopu kojega su u prvoj fazi obuhvaćeni radovi na izgradnji ceste na nasipu Brigi Lokvice, odnosno pristupa sportsko rekreacijskim sadržajima i franjevačkom samostanu.

Cjelokupnim projektom obuhvaćeno je uređenje uređenja ceste i parkinga na nasipu Brigi, od Crkve do sportske lučice s kompletnom infrastrukturom.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(75831, "");
Pregledaj komentare