Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZVIJEZDA SEZONE Žena koja je Grgura zalila govnima privedena u postaju, prije dva dana su je spašavali iz kuće u Dominisovoj

ZVIJEZDA SEZONE Žena koja je Grgura zalila govnima privedena u postaju, prije dva dana su je spašavali iz kuće u Dominisovoj

Liječnici su kazali da nije slučaj za njih

Splitska policija privela je u postaju ženu koja je spomenik Grguru Ninskom popodne zalila govnima. Ispostavilo se da je riječ o 64-godišnjakinji australskog državljanstva koju su prije dva dana spašavali iz kuće u Dominisovoj.

Danas je uhićena nakon što je po Grguru izlila kantu govana. Odmah su je ščepali prodavači s obližnjih štandova i zadržali do dolaska policije. Odvedena je na psihijatriju na pregled, no liječnici su zaključili da nije slučaj za njih pa je prebačena u policijsku postaju.

U tijeku je razgovor s inspektorima. Motiv ovog vandalskog čina zasad nije poznat, no ženu su prodavači sa štandova vidjeli i jučer. Pljuvala je po spomeniku i govorila da se radi o sotoni. Potjerali su je, no danas se vratila s kantom govana. Izgledno je da će je ponovno privesti na Prekršajni sud.

Priveli su je i jučer nakon 'spašavanja' iz predsoblja apartmana u Dominisovoj jer se utvrdilo da ima zaštitnu mjeru udaljenja sa šireg splitskog područja zbog skitnje. Sud joj je naložio da napusti područje Splita, no to evidentno nije napravila, nego je na Grguru iskalila svoj bijes.

U predsoblju Dominisove završila je nakon 'nesporazuma' s muškarcem koji ju je odveo do apartmana i izbacio nakon što se nije htjela skinuti, makar je tako pojasnila policajcima.

Vaša reakcija na temu