Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović 'KAMPUS' NA WEDDING DAYU Restoran koji može primiti 400 uzvanika postao je hit destinacija za mladence!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

'KAMPUS' NA WEDDING DAYU Restoran koji može primiti 400 uzvanika postao je hit destinacija za mladence!

Kvalitetu su prepoznale i srednje škole koje organiziraju maturalne večeri

Na sajmu vjenčanja Wedding Day, koji se održava u Velikoj dvorani Gripe, predstavio se i Restoran Kampus, ovogodišnja hit destinacija za mladence koja može primiti do 400 uzvanika uz osiguran parking za sve uzvanike. Kvalitetu su prepoznale i srednje škole, kojih se sve veći broj odlučuje za organizaciju maturalnih večeri u ovom restoranu. 

Moderan industrijski dizajn restorana s visokim stropom, velika disco-kugla, koncertna bina, zvjezdano nebo satkano od 2000 lampica, atraktivna rasvjeta, lijepo dekorirani okrugli stolovi, dovoljno mjesta između stolova i na plesnom podiju, odlična klimatizacija, vrhunska spiza i usluga, a sve to u širem centru grada Splita.

Vaša reakcija na temu