Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ALTERA NA WEDDING DAYU 'Stvaramo vrhunski estetski doživljaj kroz bogatu ponudu šatora i dekorativne opreme'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

ALTERA NA WEDDING DAYU 'Stvaramo vrhunski estetski doživljaj kroz bogatu ponudu šatora i dekorativne opreme'

Tvrtka će se predstaviti na sajmu vjenčanja u Spaladium Areni

Kao tvrtka koja već 21 godinu sa svojim timom stvara dom vjenčanjima na otvorenom, Altera će se predstavi na 8. Wedding Dayu u Spaladium Areni. 

- Tijekom 29. i 30. siječnja mladenci će imati priliku upoznati nas kao uigran i iskusan tim u planiranju najemotivnijeg dana u životu svakog budućeg bračnog para. Kroz individualan pristup svakom angažmanu, pružamo podršku i savjetovanje sukladno vašim željama. Kako bismo se prilagodili vama, zajedno stvaramo vrhunski estetski doživljaj kroz bogatu ponudu šatora i dekorativne opreme - poručili su iz Altere. 

Vjenčanje na otvorenom možete planirati na lokaciji po svojoj želji, a možete odabrati i neku od njihovih stalnih rezidencija.

- Osim što energično vodimo mladence kroz korake planiranja vjenčanja, u tom kreativnom procesu postajemo savjetnici i prijatelji. Ispričajte s nama svoju priču! - dodali su.

Vaša reakcija na temu