Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA: Andrea Andrassy objavila fotografije s djevojačke večeri Elle Dvornik

FOTOGALERIJA: Andrea Andrassy objavila fotografije s djevojačke večeri Elle Dvornik

Bilo je predivno, zabavno i sve je bilo kao u filmu - rekla je Ella

Limuzina, šampanjac, novčanice s Ellinim licem, torta s jestivim penisom, sve je to dio zakašnjele djevojačke večeri Elle Dvornik koja se prošlog mjeseca udala za svog odabranika Charlesa u Las Vegasu nakon pet godina veze.

- Imam djevojačku danas. Svoju... Nakon medenog i vjenčanja. Sve naopako - napisala je jučer naša poznata influencerica, koja je odlučila u svom stilu s najbližim prijateljicama proslaviti svoju večer. 

Nakon što su po nju došle prijateljice u limuzini, ona ih je odvela na proslavu u jedan stan. Njezine uzvanice, među kojima je bila i Andrea Andrassy, na društvenim mrežama objavile su snimke i fotografije s proslave.

- Sinoć smo proslavile moju djevojačku sa zakašnjenjem. Cure su se potrudile sve organizirati, nisam prstom makla. Bilo nam je predivno i zabavno i sve je bilo kao u filmu. Prava djevojačka, hvala cure - poručila je Ella. 

Vaša reakcija na temu