Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Antonia i Aljoša Šerić otkrili koju su pjesmu odabrali za prvi ples

Antonia i Aljoša Šerić otkrili koju su pjesmu odabrali za prvi ples

Vjenčali su se u zagrebačkoj crkvi

Svestrani glazbeni par Antonia i Aljoša Šerić, roditelji male Lune, članovi benda Pavel, voice coachevi u showu The Voice, i još štošta što rade, vjenčali su se 2014. godine. 

Evo što nam Antonia kaže o tom važnom danu:

- Vjenčali smo se u bazilici Presveta Srca Isusova u Palmotićevoj ulici u Zagrebu, sam obred je bio predivan, a sjećam se da sam se od treme tresla kao prut. Slavlje smo nastavili u velikoj dvorani hotela Westin. Za dekoraciju stolova se pobrinuo Šekoranja. Svirao nam je bend Positivo, a za prvi ples tj. pjesmu smo odabrali Paula McCartneyja i njegovu predivnu pjesmu 'My Love'. Pjesmu smo odabrali zajedno. Jednoglasno. Nekako nam je Paul drag srcu s obzirom da nam je prvi zajednički koncert bio upravo njegov. Ekipa nam je bila vesela pa smo se svi u nekom trenu popeli na stage i pjevali...


Vaša reakcija na temu