Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Antonija Blaće otkrila koje tri pjesme su joj obilježile vjenčanje

Antonija Blaće otkrila koje tri pjesme su joj obilježile vjenčanje

Za prvi ples su odabrali 'Cesaricu'

Poznata RTL-ova voditeljica i producentica Antonija Blaće mnoge samostalne projekte priprema sa suprugom Hrvojem Brlečićem, vaterpolistom. Za njega kaže da je odličan content creator koji joj sve kampanje osmisli. Vjenčali su se 2015., a evo i kako je to izgledalo… 


- Sve smo dogovorili u tri tjedna. Totalno kampanjski u našem stilu. Vjenčanicu mi je radio Envyroom, zapravo su na moju želju umjesto klasične vjenčanice napravili potkošulju i suknju. Remen mi je sestra kupila na dan svadbe. A cipele sam imala neke stare. Sad kad gledam, ne znam kako sam bila tako opuštena po tom pitanju. Bilo nam je samo bitno da se to dogodi, nismo se htjeli previše opterećivati, a na kraju je sve bilo savršeno - rekla nam je voditeljica.



Vjenčali su se u crkvi sv. Marka u Zagrebu. 

- Prvi ples nam je bila 'Cesarica' koja se pretvorila u 'Anarkistu' od Madre Badesse pa su svi bili odmah na nogama, nismo htjeli sami plesati. Da vam pravo kažem, pola se ne sjećam, sve mi je u nekoj ljubavnoj magli. Sjećam se predivnog osjećaja, veselja i predobre energije. A kad sam dolazila pred crkvu, klapa nam je pjevala pjesmu 'Moja posljednja i prva ljubavi' i to mi je baš bilo predivno i dirljivo, pogotovo što su svi uzvanici već bili u crkvi i mi smo bili praktički sami i imali svoj trenutak - ispričala nam je Antonija.


Fešta se nastavila na jednom imanju iznad Zagreba.

- Bilo je lijepo vrijeme, predjelo smo pojeli vani, sjedili na travi, pjevali uz klapu, a kasnije se preselili unutra i naravno ostali do zore - dodala je voditeljica.

Vaša reakcija na temu