Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ANTONIO MIŠE NA SAJMU VJENČANJA 'Nastojim snimiti što više realnih situacija i emocija'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

ANTONIO MIŠE NA SAJMU VJENČANJA 'Nastojim snimiti što više realnih situacija i emocija'

'Pustim da dan vjenčanja ide svojim tijekom, a ja sve to pratim'

Antonio Miše se također predstavlja na Sajmu vjenčanja koji se još danas održava u hotelu Le Meridien Lav. Kameru u ruke je uzeo prije dva desetljeća, a već 15 godina radi vjenčanja. Ovaj iskusni fotograf se bavi i snimanjem raznih događaja (obljetnice, teambuilding eventi i slično), kao i fotografiranjem nekretnina, čak i u slobodno vrijeme ne ispušta aparat iz ruku pa snima meteorološke fenomene (lovac na munje), ali ovdje nam je tema 'najvažniji dan'. 

- Trudim se raditi što manje upadljivo i diskretno, tako i ljudi koje snimam budu opušteniji, a to se na fotografijama vidi. Uvijek nastojim snimiti što više realnih situacija i emocija. Općenito imam taj opušteni pristup bez puno planiranja ili uplitanja. Pustim da dan vjenčanja ide svojim tijekom, a ja sve to pratim - govori nam Miše.


Fotografirao je mladence na raznim mjestima, a izdvojio je...

- Đakovačka katedrala je impresivna, snimao sam prošle godine vjenčanje u uvali Srebrna na otoku Visu, photoshooting smo radili nekoliko puta na jedrilici i svaki put je bilo odličan. Jedno od vjenčanja koje mi je baš ostavilo trag bilo je i u doba korone u Zadru.

Miše se specijalizirao za fotografiranje, ali ako netko traži videosnimanje, spremno će preporučiti kolege.

- Želim se maksimalno posvetiti onome što radim. Fotografije je, naravno, moguće dobiti u digitalnom obliku ili kao fotoknjigu. U izradi fotoknjige sudjeluju i mladenci, oni su ti koji daju završnu riječ za dizajn - naveo je Miše, čije radove možete vidjeti na njegovoj Instagram stranici.

Vaša reakcija na temu