Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bonnie&Clyde - savršeno mjesto za vjenčanje u Splitu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Bonnie&Clyde - savršeno mjesto za vjenčanje u Splitu

Kraljevski tretman za svakog gosta

U idiličnom okruženju novog urbanog dijela Splita smješteno je omiljeno odredište mladencima koji žele upriličiti vjenčanje iz snova, ali i svima koji poseban trenutak žele obilježiti u modernom i luksuzno uređenom prostoru. 

Sala Bonnie&Clyde, u samo nekoliko godina od otvaranja, zaslužila je reputaciju bajkovite destinacije u kojoj svaki gost ima kraljevski tretman, od svečanog dočeka s aperitivima, preko pomno biranih dekoracija i specijalnih efekata, do neograničene nadopune hrane i pića.

Zbog kapaciteta od 120 do 250 osoba, idealna je za sve vrste svečanih prilika, a njezina dostupnost i osigurana besplatna parkirna mjesta garancija su savršenog komfora svakom posjetitelju.

Svečani stolnjaci i bogate dekoracije, poput mašni, svijećnjaka, niskog dima, fontane i inovativnih svjetlosnih efekata stvaraju ugođaj o kojem se priča dugo nakon svečane večeri, a vječnu uspomenu na predivne trenutke posjetitelji stvaraju fotografirajući se pred cvjetnim zidom koji događaju daje dodatnu notu glamura.

Posebna pogodnost mladencima je i osoba posvećena organizaciji vjenčanja koja brine o svakom detalju najvažnijeg dana. Od popisa uzvanika i numeriranja stolova do konstantne komunikacije s mladenkom i mladoženjom, organizator pazi da svaka želja sretnika koji izgovaraju sudbonosno 'DA' bude ispunjena.

Osim što je idealna za vjenčanja, sala Bonnie&Clayde savršena je i za proslave rođendana, krstitke, godišnjice i druge prigode, a jedan od nadolazećih evenata, za koji su već krenule rezervacije, je i koncert Sandija Cenova na Valetinovo. 

Glazbenik, kojeg prati glas jedne od najromantičnijih osoba na sceni, garantira jedinstvenu proslavu Dana zaljubljenih koji će, u prestižnom ambijentu, uz ljubazno osoblje i vrhunsku gastronomsku ponudu, zasigurno biti serija nezaboravnih trenutaka što ostaju u doživotnom sjećanju.

Sve informacije o mjestu na kojem se ljubav slavi svakog dana, ali i rezervacijama za koncert Sandija Cenova na Dan zaljubljenih, možete pronaći na društvenim mrežama sale Bonnie & Clyde ili direktnim kontaktom na 099 467 6466. 

Vaša reakcija na temu