Foto: Vjeko Bilota Catering Dalmacija na Wedding Dayu: Preporuke su najbolja reklama, ali ne propuštamo ovaj sajam

Catering Dalmacija na Wedding Dayu: Preporuke su najbolja reklama, ali ne propuštamo ovaj sajam

Nudimo i kompletnu organizaciju vanjskih vjenčanja na atraktivnim lokacijama

Catering Dalmacija na tržištu je tri godine, dokazali su se kao odličan izbor za vjenčanja, domjenke, poslovne konferencije te razna društvena zbivanja. Ponovno smo ih zatekli na sajmu vjenčanja Wedding Day koji danas završava.

Željko Drašković smatra da je 'tajna' tako brzog uspjeha njegovog obrta dobar omjer kvalitete i cijene. Preporuke su, smatra, najbolja reklama, ali ne zaobilazi ni prezentaciju na sajmu. Smatra da svatko tko nešto znači u toj branši treba biti na Wedding Dayu.

- Postali smo prepoznati na tržištu i stranke nam na sajam dolaze ciljano tražeći nas. Osim standardne ponude za catering, nudimo kompletnu organizaciju vanjskih vjenčanja na atraktivnim lokacijama, što predstavlja jednu višu razinu ponude. Pored vaših lokacija nudimo i najam nekoliko atraktivnih lokacija u našoj županiji, kao Kliška tvrđava, lokacije u Saloni, Gašpina mlinica u Solinu, Dioklecijanovi podrumi, luksuzne vile u okolici... - rekao je Drašković, dodavši da nude i najam opreme i postavu set upa za razne događaje.

U Solinu je smještena njihova moderno opremljena kuhinja, a sa svojim dostavnim vozilom i konobarima spremni su opsluživati i događaje od više stotina gostiju. 


CATERING DALMACIJAAdresa: Don Frane Bulića 150 A, 21210 Solin
Mobitel: +385 91 534 4884 || +385 98 991 0534E-mail: info@catering-dalmacija.hrwww.catering-dalmacija.hr
Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(40753, "");
Pregledaj komentare