Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
CIJELA CRKVA U SUZAMA Škugor očito zna kako rasplakati svatove!

CIJELA CRKVA U SUZAMA Škugor očito zna kako rasplakati svatove!

Šibenski pjevač dirnuo je ljude pjesmom

Već je otprije poznato da Marko Škugor priređuje vjenčanja iz bajke, ali nismo znali da baš rasplače cijele svatove. Na videu se jasno vidi kako mladenka jedva uspijeva ne pobrisati sav make up s lica, a lakše nije bilo ni njezinoj kumi i mami.

Ovakvu eksploziju emocija na najvažniji dan parova Marko često doživi, a upravo je sam krivac da taj dan mladencima i svatovima ostane stvarno u prekrasnom sjećanju.

Nedavno je snimio i novi singl s pripadajućim video spotom naslova 'Kako te jubim ja'. Ne znamo kako Marko ljubi, ali čini se da stvarno zna kako dodirnuti ljude pjesmom...


Vaša reakcija na temu