Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
CORNER, PERLA RESORT ROGOZNICA I KONOBA KAŠTELA NA WEDDING DAYU Nova gastro destinacija u 'staroj vjenčaoni'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

CORNER, PERLA RESORT ROGOZNICA I KONOBA KAŠTELA NA WEDDING DAYU Nova gastro destinacija u 'staroj vjenčaoni'

'Ugodni ambijent i besprijekorna usluga stvaraju atmosferu dobrodošlice'

Hotel Corner predstavio se na sajmu vjenčanja Wedding Day koji se ovog vikenda održava u Velikoj dvorani na Gripama. Posebno su istaknuli ponudu njihovog novog restorana idealnog za organiziranje različitih proslava.


Restoran Corner

- Ugodni ambijent i besprijekorna usluga stvaraju atmosferu dobrodošlice, čineći svaki trenutak dragocjenim i nezaboravnim. U kuhinji se posebna pažnja pridaje odabiru namirnica, uvijek svježih, kvalitetnih, kako bi se kreirala jela koja poštuju sezonska obilježja i tisućljetnu domaću kulinarsku tradiciju - naveli su iz Cornera, smještenog u bivšoj zgradi matičnog ureda, popularno zvanoj 'stara vjenčaona'.

Perla Resort Rogoznica te konobe Perla i Kaštela također su prezentirale svoju ponudu na ovom štandu.


Perla Resort Rogoznica

Perla Resort Rogoznica organizira od intimnih obiteljskih primanja do velikih glamuroznih proslava. 

- Lokacija je idealna za romantičnu ceremoniju vjenčanja na plaži uz zalazak sunca. Vjenčanje uz bazen ili na plaži, mogućnosti su beskrajne, a mi smo tu da ispunimo vaše želje. Proslavite najsretnije dane u svom životu uz obitelj i prijatelje uz vrhunsku hranu i uslugu - poručili su iz Pera Resorta.

O konobama Perla i Kaštela su kazali sljedeće:

- Radi se o tradicionalnim dalmatinskim konobama. Konoba Perla nalazi se u Rogoznici u klopu Perla Resorta na plaži. Konoba Kaštela smještena je u Kaštel Štafiliću u OPG-u Kerum. Uz nju je gostima na raspolaganju nogometno, dječje i balotaško igralište.

Konoba Perla

Vaša reakcija na temu