Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović CRUZ EVENTS NA WEDDING DAYU 'Stvaramo prekrasne uspomene za cijeli život'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

CRUZ EVENTS NA WEDDING DAYU 'Stvaramo prekrasne uspomene za cijeli život'

Organiziraju svečanosti do najsitnijih detalja

Cruz Events, agencija za organizaciju i dekoraciju vjenčanja i drugih svečanih događaja, predstavlja se na Wedding Dayu u Spaladium Areni. Kažu da stvaraju 'prekrasne uspomene za cijeli život'.

- Svakom eventu pridajemo posebnu pažnju i pazimo na svaki detalj kako bi želje, ideje i emocije prenijeli na svaku novu dekoraciju, a uz naše personalizirane proizvode proslave postaju još bajkovitije - poručila je vlasnica agencije Jasminka Cruz

- S velikim zadovoljstvom sudjelujemo na ovogodišnjem sajmu vjenčanja gdje svi budući mladenci mogu organizirati sve za svoje vjenčanje do najsitnijeg detalja - dodala je.

Vaša reakcija na temu