Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pexels from Pixabay DAN IZ SNOVA Želite li se vjenčati u pravom mediteranskom ugođaju?
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

DAN IZ SNOVA Želite li se vjenčati u pravom mediteranskom ugođaju?

Marina Kaštela i MRich design organiziraju svečanost

Za originalni mediteranski ugođaj s pogledom na more, Marina Kaštela i MRich design cvjetne dekoracije su najbolja kombinacija za vaš dan iz snova. Poruka je to ova dva brenda dobro poznata kod organizacije vjenčanja, koja su se predstavila na nedavnom Wedding Dayu na Gripama.

- Zamišljate li svoj dan iz snova na prekrasnoj lokaciji uz more? Marina Kaštela nudi vam čak tri mogućnosti  za proslavu do 300 uzvanika. Uz vrhunsku gastronomsku ponudu, individualizirani pristup organizaciji te dugogodišnje iskustvo, sigurni smo da će vam vjenčanje ostati u nezaboravnom sjećanju - naveli su Marine Kaštela, a više informacija se može dobiti pozivom na broj 099 355 9311.



Cvjetne dekoracije MRich design sa svojom raznovrsnom opremom i idejama za cvjetni dizajn kao ekskluzivni partner tijekom cijele godina za sva događanja u Marini Kaštela osigurava 20% popusta na sve dekoracije. 

Više informacije možete potražiti na njihovom Instagram profilu ili na broj telefona 099 815 1927.

Vaša reakcija na temu