Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DANAS BI SLAVILI 34. GODIŠNJICU Danijela Dvornik prisjetila se anegdote kada joj je Dino zaprijetio razvodom

DANAS BI SLAVILI 34. GODIŠNJICU Danijela Dvornik prisjetila se anegdote kada joj je Dino zaprijetio razvodom

'Još moram platiti da je se riješim?'

Danijela Dvornik (55) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju nastalu pored mora. Danijela je fotografiji okrenuta leđima, a nosi bijelu haljinu i šešir te gleda u daljinu. U opisu objave otkrila je da se na današnji dan prije 34 godine udala za kralja funka Dina Dvornika.

- Danas bi slavili 34 godine braka Dino i ja, pod uvjetom da je živ i da se u međuvremenu nismo rastali, a bilo je situacija. Međutim, mi smo imali svoju malu tajnu dugovječnosti braka i ide ovako: (zvuči nevjerojatno, ali istinito je). 

Jedan dan smo se posvađali oko nečega, pretpostavljam da sam ja bila inicijator. Dino pukao i zaprijetio mi je razvodom. 'Može, samo ovaj put ti pokreni razvod!', dobacim ja. I tako Dino nazove svog Jokera, 981 (to su nekad bile informacije za sve i svašta) - dodala je te ispričala da je Dino tada rekao da se želi 'razvesti od ove lude žene', a osoba s druge strane odgovorila je da to nije pametna odluka.To ga je razljutio, pa ju je upitao kako ona zna što je pametno za njega. Zatim mu je žena s druge strane objasnila proceduru, a njega je kasnije zanimalo koliko se čeka. 

- Gospođa mu je objasnila da je u pitanju razdoblje duljine od šest mjeseci do dvije godine. 'O j*bote pa do tada ćemo napraviti drugo dijete! Pa je li može to malo brže, poludjet ću s njom?', rekao je tada kralj funka, a žena na liniji objasnila mu je potom da se je nazvao informacije, a da za brzi razvod treba platiti odvjetnike. Dvornika je tada zanima cijena, a ona mu je odgovorila da je nju razvod stajao oko 2000 maraka.'Još moram platiti da je se riješim? Ma ništa od toga, prekomplicirano je!' Pa mi je dobacio: 'Sve si čula, ništa od rastave, danas imaš sreće!' - prisjetila se Danijela situacije.

Vaša reakcija na temu