Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DIJAMANTNI PIR Marija i Ante Bjeliš proslavili su 60 godina braka, nikada nisu dozvolili da ih išta razdvoji

DIJAMANTNI PIR Marija i Ante Bjeliš proslavili su 60 godina braka, nikada nisu dozvolili da ih išta razdvoji

Vjenčali su se davne 1960. godine

Nedavno smo dobili poziv Marijane Mustapić kako njezini pradjed i prabaka slave 60 godina braka. U krugu obitelji i prijatelja proslavili su dijamantni pir, a mi smo ih počastili tortom.

Marija (84) i Ante (87) Bjeliš poznaju se od malih nogu, živjeli blizu jedno drugoga. Od davne 1953. godine su u vezi, a svoju ljubav su okrunili 24. siječnja 1960. u crkvi sv. Stjepana Prvomučenika u Opuzenu. Bavili su se poljoprivredom, Ante je radio na gradilištu, a Marija (djevojačkog prezimena Tutavac) u preradi voća i povrća u PIK Neretva. Najveće bogatstvo stečeno u zajedničkom životu predsatvaljaju im, kažu, njihove četiri kćerke, jedanaest unučadi i čak deset praunučadi.

Kroz život im nije bilo lako, nailazili su na prepreke, ali nikada nisu dozvolili da ih to razdvoji. Njihova ljubav i obećanje jedno drugom da će skupa prolaziti kroz dobro i loše je prevladalo.


Slave li vam roditelji uskoro zlatni pir? Javite se, častimo ih tortom!

Pozivamo čitatelje čiji roditelji uskoro slave 'zlatni pir' da nam se jave, Dalmatinski portal uveličat će taj dan jednim poklonom - tortom. Dakle, samo nam treba na info@dalmatinskiportal.hr poslati svoje podatke (ime, broj mobitela i datum obljetnice), a naslov maila treba biti 'Zlatni pir'.
Vaša reakcija na temu