Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram (Janko Popović Volarić) DRUGA SREĆA Glumac Janko Popović Volarić se oženio ovog vikenda

DRUGA SREĆA Glumac Janko Popović Volarić se oženio ovog vikenda

Nakon tri godine veze s poznatom kantautoricom

U subotu je proslavljeni domaći glumac Janko Popović Volarić u tajnosti oženio svoju dugogodišnju djevojku, kantautoricu Lovorku Sršen. Koliko se novopečeni bračni par posvetio čuvanju svoje privatnosti, svjedoči i to da na društvenim mrežama njima bliskih ljudi nema ni traga da se vjenčanje održalo.

Kako neslužbeno doznaje Story, vjenčanje su proslavili u kavani Palainovka na zagrebačkom Gornjem gradu, u krugu najbližih osoba.

Inače, Lovorka i Janko u vezi su oko tri godine, a o svojoj romansi nisu nikada javno govorili. Tek su se nekoliko puta pojavili u javnosti, kao primjerice prošle godine na 70. Pulskom filmskom festivalu.

Podsjetimo, Janku je ovo drugi brak, a ranije je je bio oženjen za kolegicu Jelenu Veljaču. Vjenčali su se 2009., a razveli nakon tri godine braka. Otada je Janko bio u nekoliko veza, a sad je odlučio dati drugu šansu braku.

Vaša reakcija na temu