Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO FUN SPLIT Nudimo vrhunski dodatak zabavama, nemojte propustiti travanjsku akciju!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

FOTO FUN SPLIT Nudimo vrhunski dodatak zabavama, nemojte propustiti travanjsku akciju!

Rezervacijom do kraja travnja, ostvarujete sat vremena gratis

Sigurno ste već čuli za Foto Fun Split koji se bavi iznajmljivanjem 'photo bootha' za zabave i evente. Zahvaljujući dugogodišnjem i uspješnom poslovanju, mogu se pohvaliti da su postali eksperti u svom poslovanju.

- Povjerenje klijenata stekli smo radom, trudom, ali i profesionalnim pristupom prema klijentima čije potrebe stavljamo u prvi plan. Želje naših klijenata izazov su za nas, a njihovo zadovoljstvo dokaz je kako radimo pravu stvar - poručili su.

Foto Fun Split se može pohvaliti raznolikim odrađenim eventima kao što su vjenčanja, maturalne i privatne zabave, korporativna događanja i slično. Vrhunski dodatak na svakom događaju ili zabavi, potvrdit će to svi...

- Naša ponuda prati svjetske trendove, pa tako imamo 'photo booth' kabinu autentičnog izgleda koji kreira zabavnije okruženje, 'photo box', te svima poznati 'magic mirror' koji jednostavnim konceptom, ali luksuznim izgledom ostavlja bez daha sve prisutne. Povodom otvaranja ovogodišnje sezone, odlučili smo vas  darovati dodatnim satom gratis ako rezervirate svoj termin do kraja travnja. Zato ne čekajte, rezervirajte svoj termin na vrijeme! - naveli su.


Vaša reakcija na temu