Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO Zlatarnice Đonlić otvorile atraktivnu poslovnicu u Marmontovoj ulici
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

FOTO Zlatarnice Đonlić otvorile atraktivnu poslovnicu u Marmontovoj ulici

Poznati sinjski zlatari vratili su se u Split današnjim otvorenjem poslovnice u Marmontovoj

'Ime, tradicija i kvaliteta još od 1983. godine' slogan je ovih zlatarnica koje mnogi smatraju sinonimom za luksuz i profinjenost. Omiljeni brend sinjske obitelji Đonlić ističe se dugom i bogatom poviješću, a u osvajanje splitskog tržišta krenuli su 2016. godine kad su u Bosanskoj ulici otvorili prepoznatljivi butik.

Ipak, krajem listopada su objavili kako sele na novu lokaciju, i to ni manje ni više već u kultnu Marmontovu ulicu. Tako su Zlatarnice Đonlić jučer otvorile vrata svoje nove poslovnice u srcu Splita, a mi smo ih posjetili i provjerili čime se ističe zlatarnica koja će zasigurno postati nezaobilazna točka svih ljubiteljica i ljubitelja dobrog nakita.

- Neko vrijeme nas nije bilo, ali sada smo se vratili jači i bolji nego prije. U novoj poslovnici naše kupce očekuje prvenstveno veći izbor zlatnog i dijamantnog nakita, a tu je i odvojeni dio za vjenčano prstenje koji je rezerviran za mladence. Išli smo na minimalističku eleganciju u interijeru, tako da ovaj prostor krase ravne linije i bezvremenska kombinacija crne i bijele - govori Ivan Đonlić, direktor i osnivač sinjskog brenda.

Obitelj Đonlić ponosi se najbogatijom kolekcijom vjenčanog prstenja u regiji, pa ne iznenađuje što novu poslovnicu upotpunjuje pult s oko četiri tisuće modela vera.

- Osobno mislim da je vjenčano prstenje srž zlatarske umjetnosti. Mi u Zlatarnicama Đonlić se vodimo filozofijom da je to najposebniji nakit koji čovjek može imati i nositi, pa se zato uvijek trudimo biti barem korak ispred konkurencije te parovima ponuditi daleko najveći izbor vera po najpristupačnijim cijenama. Vjerujemo da će naša nova poslovnica postati poznata među budućim mladencima - pojašnjava nam Ivan.

Svi koji su imali priliku kupovati u Zlatarnicama Đonlić znaju da je to iskustvo posve drukčije u odnosu na ostale zlatarnice, a Ivan tvrdi kako je upravo to najprepoznatljivija odlika po kojoj se njihov brend bitno razlikuje od drugih.

- Zadovoljstvo kupca naša je vodilja već gotovo četrdeset godina koliko poslujemo. Mi smo tu da ostanemo, stoga našim kupcima želimo pružiti jedinstveno i maksimalno ugodno iskustvo kupnje kakvo se ne viđa u drugim zlatarnicama. Zahvalni smo svim našim cijenjenim kupcima koji su prepoznali našu kvalitetu i ukazali nam svoje povjerenje - bez njih ovo ne bi bilo moguće. Isto tako, one koji još nisu pozivam da nas posjete i pruže nam priliku da ih oduševimo - zaključio je Ivan.

Zlatarnice Đonlić su povodom otvorenja organizirale veliku akciju na čitav asortiman koja traje do kraja tjedna, a tu je i darivanje u kojem imate priliku osvojiti personaliziranu zlatnu ogrlicu s inicijalom po želji. U darivanje se možete uključiti putem njihove Instagram stranice, na kojoj redovito objavljuju i ekskluzivne dnevne popuste na odabrane komade nakita, kao i sve ostale novosti.

Vaša reakcija na temu